HTML

Konzervnyitó

Egy fiata

Kategóriák

Címkék

Mielőtt szétrohad

2014.06.04. 22:47 zsoltszekeres

az ország, még szeretném elmondani a véleményemet pár dologról.

Szeretném megmutatni, hogy nem csak seggnyalók tudnak írni, hogy nem csak droidok tudnak érvelni, hogy nem csak központosított akarat létezik.

Szeretném, ha a következetesség és az elvhűség megint érték lehetne.

Szeretném, ha a nemzetinek nevezett (poszt)kommunizmus nem szipolyozná tovább Magyarországot. 

Szeretném, ha nem kellene egyre gyakrabban szégyenkeznem a külföldi barátaim előtt az ország autoriter és demokráciaellenes útja miatt.

Szeretném, ha a magyarok ki tudnának szabadulni a közöny mételyéből és újra bízni tudnának abban, hogy van élet az akciós csirkefarháton és a szomszéd kínján túl.

Szeretném, ha visszatérne a közbeszédbe a türelem és az elfogadás, ha eltűnne a zsidózás, cigányozás meg buzizás. Az sem lenne rossz, ha ezeket nem csak nem mondanák, hanem nem is gondolnák.

Aki egyszer elkezd blogolni, az nehezen hagyja abba. Miután letoltam már 6 évet a szavak tengerén, most ismét klaviatúrát ragadok. Az elmúlt napok riasztó történései után pedig úgy éreztem, hogy legfőbb ideje elkezdeni a feszegetést.

A Konzervnyitó egyelőre lehet, hogy nem a legszebb blog, de úgy gondolom, a bejegyzések mondanivalója kompenzálni tudja majd a (kezdeti?) sablonhoz kötöttséget.

kinyílt.jpg

ez volt az első bejegyzés I zsoltszekeres.91@gmail.com 

 a kép forrása: http://tinemezeketarobotokatkeresitek.tumblr.com/post/87819436014#notes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervnyitoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr706279251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása